Before you continue

To give you the best possible experience please select your preference.

Continue
Enreach
Atpakaļ uz pārskatu

Ieguvumi uzņēmumam no telefonijas risinājumiem

16 jūn. 2023

Ieguldīt uzņēmuma tālruņu sistēmā ir viena no gudrākajām un tanī pašā laikā vienkāršākajām izvēlēm, ko varat veikt, lai uzlabotu sava uzņēmuma veiktspēju. Neatkarīgi no tā, vai jums ir pavisam jauns vai augošs mazs uzņēmums, izvēloties uzņēmuma tālruņu sistēmu, iegūstat virkni priekšrocību – ne tikai tālruņa sakarus. Esam aprakstījuši dažus no ieguvumiem, uzņēmumā uzstādot īpašu mākoņtālruņu sistēmu, kas sniedz labumu darbiniekiem, klientiem un citiem. 

Uzlabota sadarbība 

Jaunajā hibrīddarba laikmetā spēja sadarboties komandā un efektīvi sazināties ar klientiem un piegādātājiem ir svarīgāka nekā jebkad agrāk. Uzņēmuma tālruņu sistēmas uzlabo sadarbību, apvienojot visas nepieciešamās tehnoloģijas. Apvienojot VoIP (Voice over Internet Protocol – IP balss pārraide), FMC (fixed mobile convergence – fiksētā mobilā konverģence) un vienotās komunikācijas pieejas, viss nepieciešamais ir pieejams vienuviet. 

Izmantojiet vienu un to pašu numuru galda un mobilo tālruņu zvaniem, pāradresējiet zvanus starp ierīcēm, izmantojot tiešsaistes tālruņa (softphone) funkcijas, strādājiet elastīgi, lai pielāgotos darbinieku un klientu vajadzībām, un integrējiet lietotnes, lai nodrošinātu visefektīvāko sadarbības pieredzi. Esiet savienoti jebkurā laikā un vietā un vērojiet, kā pieaug uzņēmuma produktivitāte. 

Mērogošana līdz ar izaugsmi 

Ja jūsu uzņēmums strauji attīstās, jums ir nepieciešama uzņēmuma tālruņu sistēma, kas ļauj pielāgoties. Specializētās mākoņtālruņu sistēmas ir mērogojamas atbilstoši jūsu izaugsmei, un atšķirībā no tradicionālajām tālruņa līnijām šīm ir viegli pievienot lietotājus, jo viss ir balstīts uz abonēšanu. Nav nepieciešams uzstādīt papildu portus vai līnijas, tikai sazinieties ar pakalpojumu sniedzēju un pievienojiet nepieciešamo jauno lietotāju skaitu. Tāpat, ja papildu tālruņa līnijas jums nepieciešamas tikai noteiktu periodu gadā, varat pēc vajadzības atcelt papildu abonementus, tādējādi ietaupot naudu. Tas ir ideāls risinājums maziem uzņēmumiem un MVU, kas vēlas kvalitatīvus tālruņa pakalpojumus. 

Uzlabojiet klientu pieredzi 

Klienti vēlas, lai ar jums varētu sazināties, kad viņiem tas ir ērti, un viņi vēlas ātri un viegli saņemt vajadzīgo atbildi. Tas var būt agri no rīta, pēc darba dienas beigām vai brīvdienās. Uzņēmuma tālruņu sistēma palīdz būt gatavam palīdzēt klientiem jebkurā diennakts laikā. Izmantojot tādas funkcijas kā zvanu pāradresācija, balss pasts, gaidīšanas mūzika un ātra pāradresācija, klienti var ātri saņemt nepieciešamo informāciju. Mākoņtālruņu sistēmas arī ļauj sazināties ar darbiniekiem neatkarīgi no tā, vai viņi ir mājās, birojā vai ceļo, tāpēc nekad nav aizkaves, sazinoties ar pareizo personu vai rodot risinājumu klientam. 

Uzņēmuma tālruņu sistēmas arī rada profesionālāku iespaidu par jūsu uzņēmumu. Varat norādīt savu oficiālo uzņēmuma numuru tīmekļa vietnēs, e-pastos, vizītkartēs un citur, tādējādi palīdzot nodrošināt konsekvenci. 

Konfidencialitāte un drošība 

Vietējā tālruņa līnijā vai mobilās SIM kartes komplektā nav iestrādāti tādi paši privātuma un drošības pasākumi kā uzņēmuma tālruņu sistēmā. Lai aizsargātu jūsu klientu datus un samazinātu pārkāpumu vai uzlaušanas risku, komerciālajam pakalpojumam ir tādas drošības funkcijas kā ugunsmūri, datu šifrēšana un divu faktoru autentifikācija. Izmantojot uzticama piegādātāja atbalstu, jums ir arī piekļuve drošības ekspertiem, ja rodas problēmas, kā arī tiekat brīdināti par riskiem, un varat ātri mazināt datu noplūdes radītos zaudējumus.  

Darbinieku darba un privātās dzīves līdzsvars 

Laikmetā, kad mājas un darba telpas bieži vien saplūst un mākoņtehnoloģijas ļauj būt “vienmēr pieslēgtam”, ir svarīgi nodrošināt pozitīvu darba un privātās dzīves līdzsvaru. Profesionāla uzņēmuma tālruņu sistēma ļauj darbiniekiem efektīvi nodalīt darbu no mājām, jo viņiem vairs nav jāpaļaujas uz personiskajām ierīcēm. Iespēja izslēgt darbam paredzētās ierīces vai iestatīt zvanu pāradresēšanu uz dienestu, kas strādā ārpus darba laika, vai kolēģiem, kas aizvieto, ļauj skaidri nodalīt darba un personisko laiku. 

Mākoņtālruņu sistēmu piedāvātās elastīgās darba iespējas ir ideāli piemērotas arī darba un privātās dzīves līdzsvara veicināšanai. Iespēja pieņemt zvanus, atrodoties ceļā, strādāt, ņemot vērā ģimenes pienākumus vai starptautiskās laika joslas, ļauj daudz vieglāk sadarboties un pielāgoties individuālām vajadzībām nekā ar tradicionālajām tālruņu sistēmām. 

 

Uzziniet vairāk par to, kā uzņēmuma tālruņu sistēmas var uzlabot jūsu darba metodes, un sazinieties ar Enreach draudzīgo komandu jau šodien. 

PIESAKIES BEZMAKSAS KONSULTĀCIJAI
Lūdzu, akceptējiet mārketinga sīkfailus, lai aktivizētu šo veidlapu.